CAMEL MIDDLE EAST GRILL HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Camel Middle East Grill House. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 16:42 Prima te doen maar voor het geld niet echt waard. De aardappelschijfjes waren doordrenkt in vet, zo erg dat het zakje gescheurd is in de tas. De Knoflooksaus smaakt wat zuur en is niet lekker en ja het eten vooral duur voor de kwaliteit dat je krijgt
15 mei 2024 om 3:27 Het eten was niet te eten wij hebben alles weer uitgespuugd absurt dat er zoveel geld voor gevraagd wordt
10 mei 2024 om 2:28 Mijn Horeca hart Huilt, naast dat de kapsalon koud was zat er kippeling kruiden over de friet van de kapsalon (Wagelijk) Geen Salade erbij, Erg uitgedroogd vlees, en daarnaast spreekt het bezorg personeel geen woord Nederlands. GEEN AANRADER
29 apr 2024 om 22:40 Na jaren nog steeds het lekkerst! En vertrouwd
24 apr 2024 om 18:47 Sometimes doner is for 5 stars sometimes 4 really nice place to eat.
21 apr 2024 om 22:10 Het broodje was droog en de shoarma was niet bijzonder
10 apr 2024 om 10:32 Het was weer lekker, maar de kippenvleugeltjes waren minder dan normaal, er zaten kipstukjes bij zonder bot en de kip was minder lang gegrild.
7 apr 2024 om 21:46 Eten was te zout en te vet
7 apr 2024 om 5:52 De cola was lekker. De hamburgers waren niet te vreten. Jammer geld. Sorry guys. Hamburgers maken is blijkbaar niet jullie ding.
29 mrt 2024 om 20:36 Ik vond het niet naar shorma smaken dus dit was de laatste keer
24 mrt 2024 om 4:54 Slechte tent. Het eten werd koud bezorgd. Toen ik belde kreeg ik te horen dat dat ik een kuthollander was en niet moest klagen. Ik bestel hier nooit meer
13 mrt 2024 om 2:50 Super snel klaar en heerlijk! De porties waren ook goed.