CAMEL MIDDLE EAST GRILL HOUSE

CAMEL MIDDLE EAST GRILL HOUSE Terug van weggeweest en nu nóg lekkerder!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1406 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Camel Middle East Grill House. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 3:12 Berzorging was prima eten zelf was okey
15 aug 2022 om 23:34 Lekker eten, was precies optijd klaar voor afhalen. En vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar.
6 aug 2022 om 21:23 Nou ik zal het heel kort houden, bagger eten, broodjes zo hard als steen, shoarma uitgedroogd. Dit was voor de laatste x.
29 jul 2022 om 23:10 Top!!!!
27 jul 2022 om 1:55 Hartelijk lekkere eten
24 jul 2022 om 23:09 Het eten was gewoon oud. De geur die er af kwam was gewoon niet te houden. Ben blij dat ik niet ziek ben geworden na 1 hap. De rest heb ik helaas moeten weg gooien. Bezorging was wel lekker snel. En een turkse tent met varkenvlees op het menu?
23 jul 2022 om 12:59 goed lekker snel
22 jul 2022 om 20:44 Heerlijk eten en snel bezorgd
17 jul 2022 om 20:15 Heerlijk eten..prima wachttijd. Het was de eerste bestlling van ons bij dit restaurant, maar zeker niet de laatste keer.
17 jul 2022 om 13:07 Altijd veel kortere bezorgtijd dan word aangegeven. Dus helemaal TOP! Chef.... bedankt voor de aardappelschijfjes! En uiteraard heerlijke shoarma.
16 jul 2022 om 21:36 Lekkere shoarma en knoflooksaus
15 jul 2022 om 19:53 Helaas verlepte sla en uitgedroogde komkommers in de sla. Erg jammer. Shoarma en korte wel lekker. Live in de zaak was super, bestellen helaas veel minder..